€ 50,-

Duikbrevet opfriscursus

 

Tijdje niet gedoken? Fris je duikskills op.

 

 

Update je skills
Boek hier direct je cursus

PADI duikbrevet opfriscursus:

Ben je een gebrevetteerde duiker en heb je al een tijdje niet meer gedoken? Je gaat op vakantie of wilt starten met een nieuwe PADI duikopleiding? Dan is de ‘PADI duikbrevet opfriscursus’ wel iets voor jou!

Tijdens de ‘PADI duikbrevet opfriscursus’ (PADI scuba review) zal de duiktheorie van de Open Water Diver cursus worden herhaald en ga je met een Instructeur of Divemaster je duikvaardigheden in het zwembad weer up-to-date brengen. Na het afronden van deze ‘PADI duikbrevet opfriscursus’ ben je weer vertrouwd met de duikvaardigheden/uitrusting, zodat je weer zelfstandig en comfortabel kunt gaan duiken.
De Instructeur / Divemaster zal in je logboek aangeven dat je een PADI Scuba Review hebt gevolgd en zo kan je op vakantie aantonen dat je weer up-to-date bent.

Mocht je over een eigen duikuitrusting beschikken neem deze dan mee. Mocht je deze niet hebben dan kan je de duikuitrusting van de duikschool lenen.

Wil je meer als alleen een update in het zwembad, dan kan je eventueel een buitenwaterduik bij boeken. Je gaat dan onder begeleiding een buitenwaterduik maken.

Zwembad: De scuba review is iedere Donderdag avond te boeken (voor data zie het boekingsformulier). Je start om 19:30 in zwembad de Tongelreep in Eindhoven met de herhaling van de duiktheorie. Vervolgens ga je tot 22:00 uur het zwembad in om de praktijkvaardigheden te oefenen. Je duikt in een 5 meter diep zwembad dus je kunt ook goed oefenen met uittrimmen.

Cursus informatie:

Vooropleiding: Open water diver.
 Minimum leeftijd: 10 jaar
 Aantal duiken: Herhaling theorie en 1x in het zwembad.

Dit is inclusief:

Eventueel duikapparatuur in het zwembad
Bewijs van deelname voor in je logboek.

Optioneel: Begeleide duik in het buitenwater € 45,00 per persoon

Huur duikuitrusting voor het buitenwater: € 30,00

CHECK OUR PAST EVENTS ON INSTAGRAM

Testimonials