€ 229,-

Gas Blender (Trimix)

 

Gas Blender opleiding.

 

 

Wordt gas blender en blend je eigen nitrox en/of trimix mengsels.
Boek hier direct je cursus

Er duiken steeds meer mensen met verrijkte lucht en dit betekent dat de vraag naar flesvullingen met verrijkte lucht ook toeneemt. Er moet echter iemand zijn die gekwalificeerd is om aan deze vraag naar flesvullingen te kunnen voldoen, en hier is de PADI Gas Blender-cursus voor. Je kunt er twee brevetten voor halen: PADI Gas Blender of PADI Trimix Blender.

Wat je leert

De Gas Blender-cursus leidt je op tot gekwalificeerd gasblender, zodat je gasmengsels kunt verzorgen voor daarvoor gebrevetteerde klanten. Je leert over de fysieke eigenschappen van zuurstof, de daarbij behorende risico's, omgaan met voorschriften en welke zuurstofschone apparatuur benodigd is. Tenslotte leer je de vijf methoden om de gewenste verrijkte lucht nitrox-mix te verkrijgen, en de verschillende methoden voor de juiste heliummengsels.

Volg de cursus DSAT Gasblender en word een bevoegd gasmenger

Het benodigde lesmateriaal

Wat zijn de vier belangrijkste soorten zuurstof? Wat is zuurstofschoon? Wat zijn de vijf methoden voor het blenden van verrijkte lucht? Deze vragen en meer worden beantwoord in de Gas Blender Manual.
Als gasmenger moet je bekend zijn met de fysieke eigenschappen van zuurstof, de verschillende vormen en zuiverheden ervan, risico's en speciale behandelvereisten. Door de Gas Blender Manual en cd-rom, en samen met je instructeur, raak je bekend met de procedures en technieken die nodig zijn bij het gasmengen.

Cursus informatie:

Vooropleiding: PADI enriched air duiker brevet (of gelijkwaardig).
 Minimum leeftijd 18 jaar.

Dit is inclusief:

Lesmaterialen.
Brevetaanvraag.

Dit is exclusief:

Trimix mengsels.

Meld je direct aan voor de Tec Gas Blender cursus

CHECK OUR PAST EVENTS ON INSTAGRAM

Testimonials