€ 249,-

Full Face Masker (Ocean Reef)

 

Ervaar de vrijheid onderwater zonder dat je een automaat in je mond hebt.

 

 

Comfortabel met je gezicht helemaal bedekt het water in.
Boek hier direct je cursus

Full Face Masker cursus

Het duiken met een Full Face Masker (volgelaatsmaker) is een hele andere gewaarwording dan duiken met een normale automaat en masker. Om te beginnen is het erg comfortabel om je gezicht droog te houden, zeker in koud water. Verder is je blikveld een stuk groter dan met een gewoon masker en ook kun je een Full Face Mask niet verliezen doordat iemand er met zijn vinnen tegenaan trapt. Extra veilig ook dus! Maar ook de kleine dingen, zoals geen zout water meer in je mond e.d. maken het duiken met een Full Face Mask een waar genot. Het is zelfs mogelijk een communicatieunit aan te sluiten en hiermee onder water gewoon tegen elkaar te praten.

De maskers zijn tegenwoordig een stuk betaalbaarder en ook nog eens uitgevoerd in de meest hippe kleuren, blauw, groen, wit, oranje, geel en roze.

In de PADI Full Face Mask Specialty leer je hoe je optimaal gebruik kunt maken van zo'n masker. Zo leer je de beste en comfortabelste manier om je masker op en af te zetten, hoe je je ademweerstand regelt en ook omgaan met problemen of noodsituaties.

Voor deze opleidingen gebruiken wij Ocean Reef G-Divers Full Face Maskers. Wij zijn dealer van Ocean Reef, dus ook voor advies over, of de aanschaf van Ocean Reef maskers kun je bij ons terecht.

Voor deze opleiding gaan we er wel van uit dat je over je eigen duikuitrusting beschikt, mocht je die niet hebben kan je deze bij ons huren.

Cursus informatie:

 Deelname vereisten: (Junior) Open Water brevet
 Minimum leeftijd: 10 jaar
 Aantal lessen: 1 les in het zwembad en 2 buitenwater duiken.

Dit is inclusief:

Brevet aanvraag

Dit is exlusief:

 Duikapparatuur
 Eventuele entreegelden op de duikstek

Meld je direct aan voor 1 van onze specialties

Heb je interesse om de Full face masker specialty te volgen, kies deze dan in onderstaand aanmeldformulier, we zullen dan contact met je opnemen en in overleg een datum plannen.

CHECK OUR PAST EVENTS ON INSTAGRAM

Testimonials