Duikclub Brabantdiving Eindhoven


 

Het zwembad:

Zodra je geslaagd bent voor je Open Water Diver kan je direct meer duikervaring opdoen bij Duikclub Brabantdiving Eindhoven. Daarvoor heeft Brabant Diving naast de duikschool ook een erg gezellige en actieve duikclub.
We organiseren gemiddeld 40 keer per jaar op de donderdag avond van 21:00 tot 22:00 uur een clubtraining.
We wisselen technische trainingen af met snorkel trainingen waardoor zowel je conditie als je duik skills op peil blijven. Net als de opleidingsduiken worden ook de clubtrainingen gegeven in het springbad van nationaal zwemcentrum de Tongelreep in Eindhoven. Het zwembad van de Tongelreep is maar liefst 5 meter diep waardoor we ook serieus goede duiktraining kunnen geven.Na afloop van de training wordt er uiteraard nog altijd wat na gekletst en gedronken in het gezellige “Grand cafe Swimmers”

 

 

 

 

De activiteiten:

Tevens organiseren we met Duikclub Brabantdiving Eindhoven regelmatig clubduiken in Brabant, Zeeland de Ardennen en niet te vergeten het jaarlijkse duikweekend! Hierdoor leer je snel mensen kennen die ook duiken als hobby hebben en je snel wegwijs maken of kunnen begeleiden op de diverse duikstekken.
In de agenda van de duikclub vindt je alle georganiseerde clubduiken. We hebben op facebook ook een speciale pagina voor als je gewoon eens wilt gaan duiken en een buddy zoek, dit staat los van de club en daarvoor hoef je ook geen lid te zijn van de duikclub. Klik hier om naar deze facebook pagina te gaan.

 

Volledig club lidmaatschap:

Het club lidmaatschap kost € 48,75 per kwartaal, en wordt iedere kwartaal automatisch geincasseerd.

Wat krijg je hiervoor:

40 clubtrainingen in een 5 meter diep zwembad (Pieter van den Hoogenband bad in Eindhoven)
Flesvullingen op de donderdagavonden dat we het zwembad hebben. (voor en na de training)
10% korting op vervolgcursussen welke na de openwater cursus worden gevolgd.
Van April t/m Oktober de 1e zondag van de maand een georganiseerde clubduik.
Vakantieperiodes van April t/m Oktober als we het zwembad niet hebben op donderdagavond een clubduik.
Voorrang op inschrijvingen voor uitjes (clubweekend en verre reis)
Vragen over het lidmaatschap, of wil je gewoon eens vrijblijvend een kijkje komen nemen of een training bijwonen? Stuur een e-mail via onze contact pagina en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk! Ben je nu al overtuigd en wil je je direct inschrijven, download dan hier het Inschrijfformulier club lidmaatschap met zwembad mogelijkheden.  Je kunt het formulier volledig invullen en ondertekend terug mailen of mee brengen naar de clubavond.

Buitenwater club lidmaatschap:

Dit laagdrempelig semi clublidmaatschap is bedoelt voor diegene die geen interesse hebben om wekelijks in het zwembad te trainen maar wel graag met een club enthousiastelingen deel wil nemen aan club duiken en activiteiten.

Het buitenwater clublidmaatschap kost € 70,- per jaar en wordt jaarlijks automatisch geïncasseerd.
Wat krijg je hiervoor:

Van April t/m Oktober de 1e zondag van de maand een georganiseerde clubduik.
Vakantieperiodes van April t/m Oktober als we het zwembad niet hebben op donderdagavond een clubduik.
Voorrang op inschrijvingen voor uitjes (clubweekend en verre reis)
Vragen over het lidmaatschap, of wil je gewoon eens komen praten over de mogelijkheden? Stuur een e-mail via onze contact pagina en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk! Ben je nu al overtuigd en wil je je direct inschrijven, download dan hier het Inschrijfformulier club lidmaatschap zonder zwembad mogelijkheden.  Je kunt het formulier volledig invullen en ondertekend terug mailen of mee brengen naar de clubavond.

 

We zien je graag aan de waterkant!

Groeten

Team Brabant & Sealanddiving