€ 225,-

PADI Basic Freediver

 

Leer de techniek op gemakkelijk 90 seconden je adem in te houden.

 

 

Stel je ademprikkel langer uit
Boek hier direct je cursus

PADI basic freediver: Discover Freediving.
Freediving is wereldwijd een fenomeen. En wordt snel steeds populairder. Voor sommigen een extreme sport, voor anderen een meditatiewijze en voor weer anderen puur fun. Freediven biedt voor een  ieder wat wils. Eenvoudig gezegd, is freediven, onderwater zijn en genieten op basis van een enkele ademhaling. En enkel op basis van je ademhaling, want scuba uitrusting komt hier niet aan te pas. Het meest bekend is freediven van de enorme dieptes die freedivers halen op slechts een enkele ademteug. Freediven heeft echter veel meer disciplines. Maar één element hebben ze gemeen; de kunst om zo lang mogelijk je adem in te kunnen houden tijdens de activiteit. Dat kan tijdens Statisch Freediven, waarbij je met je gezicht in het water zolang mogelijk je adem inhoudt. Of tijdens het Dynamisch Freediven, waarbij je een zo groot mogelijke afstand aflegt op een enkele ademhaling. Maar ook bij Constant Weight waarbij je de diepte opzoekt, na een goed voorbereide inademing. De PADI Basic Freediver course  is een unieke en bijzondere cursus en duurt 1 dag. Tijdens deze dag leer je de basisbeginselen van de sport in het zwembad.

Hoe ziet de cursus er uit?
De cursus bestaat uit een theoriegedeelte en 2 zwembadsessies. Om goed voorbereid aan de cursus te kunnen beginnen maak je thuis al het theoriegedeelte. Tijdens de cursus maken we 2 zwembadsessies met statisch en dynamisch freediven en we oefenen klaartechnieken en reddingsvaardigheden.

Om het PADI Freediver brevet te halen, hoef je alleen nog maar de 2 buitenwatersessies uit de PADI Freediver cursus te maken. And then, you’re free to freedive!

Cursus informatie:

Vooropleiding: Geen.
 Minimum leeftijd 12 jaar
 Aantal duiken: geen buitenwaterduiken. 2 sessies in het zwembad op 2 donderdagavonden

Dit is inclusief:

Een theorie lespakket (online).
2 maanden gratis lidmaatschap.
Brevetaanvraag.

Dit is exclusief:

Freedive uitrusting, dit is voor €35,- bij te boeken. (vinnen, masker, snorkel, lood en loodgordel)

Na je Basic Freediver opleiding kun je verder gaan met de 2 buitenduiken om voor de Freediver opleiding. Klik hier voor meer informatie.

Download onderstaand de PADI administratieve documenten

PADI Freediving video

CHECK OUR PAST EVENTS ON INSTAGRAM

Testimonials